Twój Unique ID:Valdeman
Coś o sobie:Sadzić, palić, zalegalizować
Od kiedy korzystasz z Naszego TeamSpeak'a:od około listopada 2016 r, wcześniej wbijałem sporadycznie jak z Bicem graliśmy rankedy
Ile dziennie przebywasz na na TeamSpeak3'u:to zależy
W jakich godzinach przebywasz najcześciej: popołudniowych
Dlaczego Ty:myślę, że lepszego nie znajdziesz
Czy był(eś/aś) już Admin(em/ką) na innym TS:nie
Doświadczenie: tworzenie serwerów do gier sieciowych na swojej maszynie (takich jak ET, CS, itp. itd), założyciel klanu CW Clan Wars w ET i zarządzanie serwerem na pukawka.pl administrowanie stronami internetowymi (html, joomla, php), uzyskany zawód technik informatyk
na 96%, zinformatyzowanie jednego z wydziałów w sądownictwie i tym podobne
Jak oceniasz swoje umiejętności na TeamSpeak'u? (0-10): 0 gdyż nie było mi to potrzebne, ale szybko można się wyszkolić
Referencje na życzenie

Coś o sobie:Sadzić, palić, zalegalizować

Od kiedy korzystasz z Naszego TeamSpeak'a:od około listopada 2016 r, wcześniej wbijałem sporadycznie jak z Bicem graliśmy rankedy
Ile dziennie przebywasz na na TeamSpeak3'u:to zależy
W jakich godzinach przebywasz najcześciej: popołudniowych
Dlaczego Ty:myślę, że lepszego nie znajdziesz
Czy był(eś/aś) już Admin(em/ką) na innym TS:nie
Doświadczenie: tworzenie serwerów do gier sieciowych na swojej maszynie (takich jak ET, CS, itp. itd), założyciel klanu CW Clan Wars w ET i zarządzanie serwerem na pukawka.pl administrowanie stronami internetowymi (html, joomla, php), uzyskany zawód technik informatyk

Jak oceniasz swoje umiejętności na TeamSpeak'u? (0-10): 0 gdyż nie było mi to potrzebne, ale szybko można się wyszkolić

Referencje na życzenie